David Beckham, Milan, LA Galaxy


David Beckham benim nazarımda çok büyük bir futbolcudur. Avrupa'nın en büyük iki liginin en büyük iki takımında yıllarca başarılı bir şekilde forma giymiş; ama özel yaşantısı sebebiyle futbolcu değil de artist muamelesi görmüştür. Medyatik oluşu futbolunun önüne geçmiştir, ama futbolu karizmatik olmasından çok daha etkilidir. Şimdi de İtalya'nın en büyük kulüplerinden Milan'da Mart'a kadar kiralık oynuyor ve bu haberler piyasaya düştüğünde, Beckham'ın Milan'a futbol oynamak için gitmediği düşünülmüştü. Ama Milan'da forma giydiği 5 maçta 2 gol, 2 asistle mükemmel bir futbol sergiliyor.

Nitekim AC Milan genel menajeri Adriano Galliani David Beckham'ın menajerlerinin oyuncunun San Siro'daki kalış süresinin uzatılması için Los Angeles Galaxy ile görüştüğünü belirtmiş. Beckham'ın zaten sergilediği performans ortada ama doğal olarak da 9 Mart'ta biten kirasının uzatılmasını istiyorlar. Galliani de kulübün onunla sözleşme uzatmaktan mutluluk duyacağını belirtti.

Böylesi hem Milan, hem de Beckham için en hayırlısı olur çünkü. Gelmiş geçmiş en büyük futbolculardan birinin kariyerini LA Galaxy yerine Milan'da sonlandırması da birçok futbol severin tercih edeceği bir durumdur bana göre.

0 yorum: